Mer från Barnmässan!

Ja nu är denna helgen också snart slut! Det går ju så fort men vi har hunnit med massa roliga saker så det var en nöjd liten kille som somnade nu ikväll :)


Jag tänkte fortsätta att visa lite från Barnmässan i Karlstad som jag besökte i fredags.


BAKBOXEN JUNIOR & DEJTBOXEN!
En monter som jag verkligen älskade! Den föll mig precis i smaken! Och vad gällande smak, det såg ju såå lockande ut! En prenumerationsbox som är specialanpassad för barn upp till 15 år och innehåller smarriga recept som är enkla att följa och framförallt ingredienser förpackade i precis rätt mängd och redskap som gör bakningen ännu roligare :)
De hade även något som heter DEJTBOXEN - en prenumerationsbox fylld med överraskande tillbehör till roliga och spännande dejter i hemmet. Super kul idé :)
Jag tycker absolut att ni ska gå in och kika på deras sidor här nedanför:

BAKBOXEN JUNIOR
DEJTBOXEN

HEROBILITY!

Något som jag inte hade hört innan och fastnade för på mässan var flaskorna från Herobility. 
Flaskans ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.
Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.
Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft. Ja det finns en massa fördelar med dessa flaskor och den lilla förvaringen som följer med som man kan skruva på flaskan och tex förvara vällingen, ersättningen eller snacksen i. Tummen upp på dessa :) Gå in och läs mer på:

HEROBILITY

ACO!

Nu innehåller ACOs solskyddsprodukter det unika återfuktningskomplexet Tripple Moist Complex. Det är speciellt utvecklat för att ge omedelbar, intensiv och långvarig återfuktning för huden. Det innehåller tre aktiva ingredienser som var för sig har bra återfuktade egenskaper. De har utvecklat sina barnprodukter så att de är smidiga att smörja in och håller längre. De är dessutom självklart utan alkohol, parfym och färgämnen. Det finns så mycket bra med dessa och känns som ett självklart val att använda till sommaren. Gå in och läs mer på:

ACO

KEEPJAR!

En sak som jag föll direkt för var KeepJar! KeepJar uppfanns när designern Annamaja Segtnan såg sin dotters drickpip ligga på en urdiskad barnmatsburk i augusti 2012, efter att ännu en av hennes dyra glasnappflaskor hade gått sönder. Varför inte använda barnmatsburken som flaska? Hon hade följt debatten kring det hormonstörande ämnet Bisfenol-A som hade hittats i nappflaskor och valet att använda glasnappflaskor var mycket lätt.

Resultatet blev en två-vägs-universell nappflaskering som kan användas till de flesta befintliga barnmatsburkar och med de flesta widenecknappar på marknaden. KeepJar har sedan dess gått från att vara en nappring till en komplett flaska som växer med barnet. Idag säljs KeepJar tillsammans med lock, färgglada silikonfodral som ger ett bra grepp och skyddar flaska och dricktillbehör såsom nappar, drickpipar och sportflaskepip för de lite äldre barnen. Jag tyckte även att idén med tygpåse var super! Istället för att släpa hem frukten i dessa plastpåsar så använder man denna tygpåse! Inte bara att de är super bra för miljön och plånboken så var de så himla fina, både flaskorna och påsarna! Ni måste kika in här för att se mer:

Keepjar

LIP FISH!

En monter som verkligen drog barnen till sig med sina färgglada kläder var LipFish. Det är ett svenskt klädmärke med ambitionen att göra färgglada och lekfulla kläder och leksaker för barn mellan 0 och 8 år. Att hålla en mycket hög kvalité och att produktionen sker under bra förhållanden är mycket viktigt. Noam valde en t-shirt med en superman på och självklart skulle lillebror ha en likadan figur på sin :) Kolla även in den super söta ryggsäcken och apan! Ni måste kika in på hemsidan för mycket mycket mer:

LIP FISH

MEDELA!

För er som söker efter amnings och bröstvårdsprodukter eller kanske bröstpump så rekommenderar jag Medela. De har ett stort sortiment och ni hittar deras varor på apotek. Ni kan gå in och läsa mer här:

Medela

Detta var några tips från Barnmässan som var nu i helgen i Karlstad. Jag hoppas att ni kikar in hos dessa och läser lite mer om dem. Ha nu en fin kväll! Kram Sandra!!

Kommentera här: